MAJLINDA E AKUZOI QË NUK KUJDESET PËR DJALIN/Kjo video e MAJK me të birin tregon të kundërtën (VIDEO) – AlpeGossip
MAJLINDA E AKUZOI QË NUK KUJDESET PËR DJALIN/Kjo video e MAJK me të birin tregon të kundërtën (VIDEO)

MAJLINDA E AKUZOI QË NUK KUJDESET PËR DJALIN/Kjo video e MAJK me të birin tregon të kundërtën (VIDEO)

Ishte i bujshëm lajmi i pak ditëve më parë kur Majlinda Zeka tha se reperi Majk nuk kujdeset financiarisht për djalit e tyre.

Pas lajmit për shtatzëninë, Majk dhe Majlinda u ndanë, dhe ajo vendosi të rritë djalin e vetme.

Por kjo nuk do të thotë se Roanit të vogël i mungojnë ato momentet speciale babë e bir.

Një video e Majk me të birin e tij Roan është publikuar dhe është me të vërtetë e ëmbël.