MBRETËRESHA ELISABETH ËSHTË NJERI I ÇUDITSHËM/ Ja disa fakte që e tregojnë këtë – AlpeGossip
MBRETËRESHA ELISABETH ËSHTË NJERI I ÇUDITSHËM/ Ja disa fakte që e tregojnë këtë

MBRETËRESHA ELISABETH ËSHTË NJERI I ÇUDITSHËM/ Ja disa fakte që e tregojnë këtë

Ndonjëherë veset e disa njerëzve të bëjnë të qeshësh. Ato janë aq të çuditshme sa shpesh i mendon dhe të duken pa kuptim. Megjithatë për ata të cilët i bëjnë janë shumë normale. Mbretëresha Elizabeth është një nga këta njerëz dhe ajo nuk nguron t’i tregojë edhe në publik. Më poshtë po ju tregojmë një listë interesante me disa veprime të çuditshme të saj.

1- Mbretëresha nuk udhëton asnjëherë pa marrë me vete një qese gjak nga gjaku i saj.

2- Ajo ndalon që të hapen dritaret në godinën që ndodhet në rast të kundërt ka ndëshkime.

3- Mbretëresha Elizabeth II i urren kubat e akullit. Ne vend te tyre ajo përdor sfera akulli.

4- Ajo irritohet nga meshkujt me mjekër dhe nga ata qe vendosin papjon.

5- Ajo ka nga një numër për çdo veshje. Shume persona i vendosin veshjes emër ndërsa madhëria e saj i vë numra.

6- Mbreteresha Elizabeth II nuk konsumon asnjëherë supë dhe patate.

7- Ajo ka një shërbëtore që vesh këpucët e saj para se t’i përdori vetë, pasi ka problem që t’i vriten këmbët.