ME BARK DHE GJOKS TË VARUR/ Ja thesi ku Robert Alia ka futur personazhet publiko-mediatik (FOTO) – AlpeGossip
ME BARK DHE GJOKS TË VARUR/ Ja thesi ku Robert Alia ka futur personazhet publiko-mediatik (FOTO)

ME BARK DHE GJOKS TË VARUR/ Ja thesi ku Robert Alia ka futur personazhet publiko-mediatik (FOTO)

Pikërisht atë pamje që ata e luftojnë aq shumë dhe bëjnë garën e ethshme se kush është më elegant, i palestruar, chic, elokuent, i lexuar, kompetent… pikërisht aty i futi Bert Aliaj të gjithë.

Në një thes të shëndoshë, me bark e gjoks të varur, që do ishte makthi sidomos i vajzave e zonjave të njohura. Patjetër që është një mënyrë figurative kjo foto e Beritit, për të treguar uniformitetin e lodhur e bërë bozë të figurave publiko-mediatike e për të theksuar se duhet autenticitet dhe inspirim.

Ai vetë është një personazhet më djegës të ekranit dhe kur vjen puna tek profesioni i tij i parë, gjen simbolet e duhura për të pickuar e përcjellë mesazhe.