“MË KE THËNË GJYSMAKE”/ “Plas” sërish sherri, Fifi debaton me Ilirin: Nuk ke shanse… (VIDEO) – AlpeGossip
“MË KE THËNË GJYSMAKE”/ “Plas” sërish sherri, Fifi debaton me Ilirin: Nuk ke shanse… (VIDEO)

“MË KE THËNË GJYSMAKE”/ “Plas” sërish sherri, Fifi debaton me Ilirin: Nuk ke shanse… (VIDEO)

Fifi dhe Iliri patën një debat të vogël në oborrin jashtë dhomës së dënimit, por mesa duket ata nuk e ekanë lënë me aq. Ata iu drejtuan njëri-tjetrit me fjalë të tilla si “balerin i dështuar, budalla dhe gjysmake”.Në momentin që kanë hyrë brenda në dhomë ata janë kapur me njëri-tjetrin.

Debati:

Ffi: Kam bërë shkaka o burr, ti më ke thënëo gjysmake, ça met’thone unë ty.

Iliri: Ti fillove pra me këto perla.

Fifi: Ti ke perla prej fillimit.

Iliri: Je shumë dobët si njeri në radhë të parë. S’ke shanse me më thon je balerin i dështum.

Në video gjeni debatin e plotë mes tyre.

VIDEO1

VIDEO2