“MË MJAFTON MAMAQI”/ Jul Deda flet për Gent Zenelajn: Ai mendon për mua njësoj si… (VIDEO) – AlpeGossip
“MË MJAFTON MAMAQI”/ Jul Deda flet për Gent Zenelajn: Ai mendon për mua njësoj si… (VIDEO)

“MË MJAFTON MAMAQI”/ Jul Deda flet për Gent Zenelajn: Ai mendon për mua njësoj si… (VIDEO)

Julian Deda dhe Gentian Zenelaj prej vitesh nuk flasin me njëri-tjetrin. Pak muaj më parë në “Thumb”  Gent Zenelaj tregoi se cila ishte arsyeja e vërtetë që bëri që dy miqtë të prishnin marrëdhënien e tyre dhe të mos flasin ende sot.

Pozitiv jam unë.“Arsyeja është Egi. Kur ika unë nga Vizioni doli një urdhër që: Kush i flet Gentian Zenelajt pushohet nga puna.”
Një nga këta është Egi, të cilin unë e kam shok akademia që në ’97. Unë dhe Egi jemi shumë shok, njihemi prej vitesh na lidhin shumë gjëra nuk mund të shkëputem unë me Egin se doli një urdhër i brendshëm në Vizion Plus.”,- u shpreh në atë kohë Genti duke treguar se me Egin janë takuar fshehtas.

Këtë të shtunë në “Thumb” Aulona dhe Fatma kishin të ftuar Jualian Dedën dhe e kanë ngacmuar lidhur me raportin e tij me Gentin.

Ti je Pozitiv, Gent Zenelaj nuk mendon kështu?”,- e ka pyetur Aulona.

“Ai ashtu mendon edhe për veten nuk është se e ka vetëm për mua. Unë besoj se nuk ja vlen të merremi fare. Jemi mirë kështu siç jemi. Më mjafton Mamaqi.”,- është përgjigjur Juli.