“MË PUTHE PA DËSHIRËN TIME”/ Nxehet Situata mes Saimirit dhe Vivien, konkurentja: E bëra për veten… – AlpeGossip
“MË PUTHE PA DËSHIRËN TIME”/ Nxehet Situata mes Saimirit dhe Vivien, konkurentja: E bëra për veten…

“MË PUTHE PA DËSHIRËN TIME”/ Nxehet Situata mes Saimirit dhe Vivien, konkurentja: E bëra për veten…

Vivien dhe Saimiri janë përfshirë në një sërë replikash, teksa 33-vjeçari në një moment u shpreh se i vjen keq që e shikon këtë ankesë nga Vivien, e cila e puthi natën e parë.

Më tej ai i ka thënë 27-vjeçares së nëse nuk i pëlqen, mund të largohet nga spektakli.

Vivien: Ne nuk po tallemi këtu. Besoj se secila nga vajzat duhet të merret pak seriozisht nga ana e Saimirit. Nuk jemi për tu tallur këtu. Dashuria është ndjenja më e bukur në jetë, nuk është aventurë televizive. Nuk kam ardhur për aventurë mediatike, nuk më intereson fare. Saimiri nuk është një trofe që ne duhet të marrim në fund.

Saimiri: Po çuditem që kjo ankesë vjen nga Vivien kur ajo ishte e para që më puthi mua pa dashur unë fare.

Vivien: E bëra për ty por edhe për veten time.

Saimiri: Për mua një puthje nuk do të thotë asgjë. Nëse nuk të pëlqen, mund të ikësh nga programi kur të duash.