ME SHOFER PERSONAL/ Flor Mumajesi në përditshmëri bën jetën e një sipërmarrësi (FOTO) – AlpeGossip
ME SHOFER PERSONAL/ Flor Mumajesi në përditshmëri bën jetën e një sipërmarrësi (FOTO)

ME SHOFER PERSONAL/ Flor Mumajesi në përditshmëri bën jetën e një sipërmarrësi (FOTO)

base, po të mos ishte për “Kënga Magjike”, këtë detaj mund të mos e kishim kapur, por paparazzi ynë i ka ndjekur këngëtarët pjesëmarrës gjatë gjithë aktivitetit të tyre, deri në natën finale dhe më pas në after party-n, që ata kishin organizuar në një lokal, diku në zonën e ish- Bllokut.

Ajo që na ra në sy ishte fakti se ndërsa të gjithë artistët vinin me makinat e tyre, Flor Mumajesi, triumfuesi i këtij edicioni jubilar të “Kënga Magjike”, erdhi me një makinë superluksoze dhe me shofer personal.

Edhe pse ne Florin të gjithë e lidhim me skenën dhe muzikën, në fakt, ai ka një biznes të suskesshëm jashtë muzikës, e cila padyshim që i krijon mundësinë që të bëjë një jetë shumë të mirë.