ME SIGURI NUK I KENI MENDUAR/ Ja shenjat që tregojnë se ai është i mirë në shtrat – AlpeGossip
ME SIGURI NUK I KENI MENDUAR/ Ja shenjat që tregojnë se ai është i mirë në shtrat

ME SIGURI NUK I KENI MENDUAR/ Ja shenjat që tregojnë se ai është i mirë në shtrat

Nëse keni filluar në një lidhje të re dhe jeni në fazën ku ende nuk keni bërë seks por e keni menduar këtë, atëherë me siguri se ju është sjellë në mendje pyetja se sa i mirë është ai në shtrat.

Kështu, më poshtë ju sjell disa shenja që tregojnë se ai do të jetë i mahnitshëm në shtrat!

  • Është i interesuar se si e ke kaluar ditën
  • Din si të të prekë në përgjithësi
  • Gjithmonë ju bën të ndiheni madhështore
  • Është person super ambicioz
  • Ndiheni komode afër tij
  • Ka vetëbesim të madh.