Menjëherë pasi erdhi nga Dubai, Trejsi Sejdini zëvendëson BISHËN e vjetër me një të re – AlpeGossip
Menjëherë pasi erdhi nga Dubai, Trejsi Sejdini zëvendëson BISHËN e vjetër me një të re

Menjëherë pasi erdhi nga Dubai, Trejsi Sejdini zëvendëson BISHËN e vjetër me një të re

Pas sherrit të famshëm që bëri vite më parë, që të gjithë sytë të ndaleshin te ajo, por vazhdon dhe provokon rrjetin me postimet e saj. Ajo në rrjete sociale reklamon përditshmërinë e saj dhe vlen të thuhet se ajo çka shihet janë udhëtimet e ndryshme, makinat luksoze dhe jeta e natës që si duket edhe Trejsi e pëlqen si shumë prej nesh.

Pak kohë më parë ‘gangsterja e Elbasanit’ në Instagram-in e saj na tregonte ‘bishën’ e saj të bardhë, një Audi që shumë e kishin zili. Por menjëherë pasi erdhi erdhi nga Dubai, ajo na zbuloi ‘bishën’ e re dhe është një makinë super luksoze, sërish Audi por e zezë këtë here. Epo gjykojeni sa të doni por shumë e ndjekin dhe Trejsi shijon jetën ashtu siç do vetë