MËSOJINI TANI/ 4 mite për alergjinë nga ushqimi që nuk duhen besuar – AlpeGossip
MËSOJINI TANI/ 4 mite për alergjinë nga ushqimi që nuk duhen besuar

MËSOJINI TANI/ 4 mite për alergjinë nga ushqimi që nuk duhen besuar

Ushqimi është shumë i rëndësishëm për jetesën e shëndetshme të çdo individi, por jo të gjithë mund t’i konsumojnë të gjitha llojet që ofrohen. Një pjesë e vogël e njerëzve kanë probleme me alergjitë që i shkaktojnë ushqime të caktuara. Duke qenë se ky problem është i përhapur, si për çdo temë tjetër janë krijuar disa mite të ndryshme. Më poshtë do ndajmë disa prej tyre, të cilat sipas ‘Times of India’ nuk duhen besuar.

Një të rrituri nuk mundet kurrsesi t’i krijohet një alergji e re

Kjo nuk është e vërtetë, pasi ka shumë të rritur që kanë përjetuar simptomat e një alergjie të re me kalimin e viteve.

Alergjitë nga ushqimet nuk janë serioze

Ka disa alregji që kanë simptoma të rënda dhe duhen marrë shumë seriozisht.

Të hash vetëm pak nuk të bën dëm

Për disa njerëz të ngrënit vetëm pak është një problem shumë i madh sepse krijon reaksion të rëndë.

Kikirikët janë alergjia më e shpeshtë tek fëmijët

Fëmijët janë më shumë alergjikë nga qumështi dhe vezët, prandaj ky pohim bie. /