“MJALTI I SHTËPISË”/ I përkëdhelur nga vajzat, Donaldi: Na duhet ai pozitivitet – AlpeGossip
“MJALTI I SHTËPISË”/ I përkëdhelur nga vajzat, Donaldi: Na duhet ai pozitivitet

“MJALTI I SHTËPISË”/ I përkëdhelur nga vajzat, Donaldi: Na duhet ai pozitivitet

Njëri prej banorëve të shtëpisë ka rrëmbyer gjithë puthjet dhe përqafimet e vajzave.

Ai është pikërisht Donaldi i cili ndoqi së bashku me banorët gjithë momentet e ëmbla dhe pozitive të kaluara brenda shtëpisë.

Atij nuk i ka munguar asnjëherë vëmendja dhe përkëdheljet e banorevë femra të shtëpisë. Këtë gjë e kanë pranuar edhe djemtë e shtëpisë të cilët e kanë etiketuar Donaldin si ‘’mjaltin e shtëpisë’’.

Vetë Donaldit e cilësoi këtë atmosferë si diçka shumë të bukur dhe si element që i jep pozitivitet ditëve të tij.