Mjekët japin alarmin: Ja pse zvogëlohet penisi juaj - AlpeGossip
Mjekët japin alarmin: Ja pse zvogëlohet penisi juaj

Mjekët japin alarmin: Ja pse zvogëlohet penisi juaj

Shumica e burrave janë befasuar në një moment apo në tjetrin kur kanë mësuar se është e mundur dhe ndodh tkurrja e organit të tyre gjenital.

Në fakt kjo tingëllon si diçka nga filmat fanta-shkencorë, por për fat të keq kjo gjë është reale dhe ka disa të vërteta rreth saj.

Ndërkohë që nuk është me të vërtetë e mundur që penisët gradualisht të zvogëlohen me cm, është e vërtetë se për shkak të moshës dhe zgjedhjes së stilit të jetesës, penisi juaj potencialisht mund të tkurret dhe të humbasë aftësinë për të ruajtur një nivel të qëndrueshëm muskulor e testikulor.