Para 7 vitesh, gazetarja dhe moderatorja shqiptare Eni Vasili u përfol se ishte e fejuar me konsullin e Rumanisë. Në 2011, ajo nuk  e përgënjeshtroi këtë lajm, por sot në “Mos i fol shoferit” në Ora News ka zbuluar të gjithë të vërtetën.

Eni Vasili: Ka qenë një budallallëk gazetash. Nuk e di, doli nëpër Tiranë, filloi të flitej për këtë gjë. Kisha bërë vetëm një intervistë me konsullin e Rumanisë në Tiranë dhe një mëngjes zgjohem dhe mamaja ime me thotë, ka dalë një gjë në gazetë. Por nuk ka qenë e rëndësishme, s’ka patur asgjë të vërtetë. Nuk u lodha as ta përgënjeshtroja, nuk ia vlente.