MOS QESHNI/ Këta njerëz patën eksperiencë shumë të keqe në parukeri (FOTO) – AlpeGossip
MOS QESHNI/ Këta njerëz patën eksperiencë shumë të keqe në parukeri (FOTO)

MOS QESHNI/ Këta njerëz patën eksperiencë shumë të keqe në parukeri (FOTO)

Ju rekomandojmë të mos qeshni, se s’bëni figurë të mirë të argëtoheni me fatkeqësinë e tjetrit, por s’ju vëmë faj nëse s’përmbaheni dot. Ne qeshëm…

Kjo nuse i solli parukieres foton në të majtë si referencë dhe përfundoi si fotoja në të djathtë.

Kjo vajzë donte kaçurrela si në të majtë, por jo. S’donte universi.

S’i vëmë faj nëse qan për një javë rresht, deri kur të rriten sërish.

Në ç’botë këto janë e njëjta gjë? Të na përgjigjet personi përgjegjës.

Platini s’ka qenë kurrë, kurrë i barabartë me të verdhën.

Kjo vajzë donte balayage, por përfundoi me maja të djegura?

Edhe kjo donte balayage, por përfundoi me këtë katrahura në të djathtë.

Oh Zot.

Një fatkeqësi.

Dhe fatkeqësia e fundit.

Nga BuzzFeed