NË NJË LIDHJE PAS NDARJES NGA BORA? Flet Vin Veli: Do ta bëj publike kur... (FOTO) - AlpeGossip
NË NJË LIDHJE PAS NDARJES NGA BORA? Flet Vin Veli: Do ta bëj publike kur… (FOTO)

NË NJË LIDHJE PAS NDARJES NGA BORA? Flet Vin Veli: Do ta bëj publike kur… (FOTO)

Pas ndarjes nga Bora, ndarje kjo e cila u komentua shumë në media, Vin Veli e ka ruajtur jetën private shumë të fshehtë. I ftuar në emisionin “Glamour Zone” Dj Vini ka shprehur se nuk do merret vesh asgje deri në ditën e martesës së tij.

“Kam vendosur ta bëj publike dhe të them diçka për jetën time private vetëm kur të martohem. Më mir ta them ditën e martesës se pjesa e zemrës ka dhe pjesë të tjera brenda. Duhet të plotësohet, nuk mjafton vetëm që një njeri ta kesh në zemër duhet që të plotësojë edhe disa gjera të tjera që mund të përshtaten ty. Nuk mjafton vetëm zemra”, tha Vin Veli.

Vin Veli shprehet se në një të ardhme të mesme dëshiron të martohet, as shumë të largët por as shumë të afërt.