TMERROHEN FAMILJARËT/ Qindra dele u pushtojnë oborrin e shtëpisë ((VIDEO) – AlpeGossip
TMERROHEN FAMILJARËT/ Qindra dele u pushtojnë oborrin e shtëpisë ((VIDEO)

TMERROHEN FAMILJARËT/ Qindra dele u pushtojnë oborrin e shtëpisë ((VIDEO)

Një familje është tmerruar pasi zbuloi qindra dele në oborrin e shtëpisë.

Familja Russo nga Lincoln hapi portën që vajza e tyre të shikonte kafshët që hanin në kullotat pas shtëpisë së tyre. Por deleve iu erdhi në ide në mendje dhe hynë me forcë në oborrin e shtëpisë.

Edhe pse u përpoqën shumë ti largonin asnjë tentativë nuk funksioni derisa bashkëshortja e Russo, mori një instrument të vajzës së saj dhe filloi të bënte zhurmë.

Dhe kjo mënyrë funksionoi. Vizitorët e padëshiruar u larguan nga oborri nëpërmjet portës së vogël.