NDOSHTA S’JU DUHEN PANTALLONAT FARE/ Çizmet që do i zëvëndësojnë ato këtë dimër (FOTOT) – AlpeGossip
NDOSHTA S’JU DUHEN PANTALLONAT FARE/ Çizmet që do i zëvëndësojnë ato këtë dimër (FOTOT)

NDOSHTA S’JU DUHEN PANTALLONAT FARE/ Çizmet që do i zëvëndësojnë ato këtë dimër (FOTOT)

Sigurisht që ju duhen, mbase dhe 2 palë kur është tepër ftohtë, por kur ka diell dhe temperaturat janë në favorin tonë, mund t’i shmangni.

Ndoshta, këtë dimër s'ju duhen fare pantallonat

Trendi i ri që do të shihni më shpesh edhe në vazhdim, janë fundet apo pantallonat e shkurtra kombinuar me stilin më të famshëm të çizmeve: chunky!

Ndoshta, këtë dimër s'ju duhen fare pantallonat

Një fund i shkurtër (me geta ose jo), një golf, një palë çizme të tilla dhe sigurisht xhaketë/pallto.

Ndoshta, këtë dimër s'ju duhen fare pantallonat

Çimzet e gjata dhe me platformë jo vetëm do t’jua bëjnë veshjen të duket super stil, por do t’ju ngrohin duke zëvendësuar kështu pantallonat.

Ndoshta, këtë dimër s'ju duhen fare pantallonat

Përfundimi? Mos shpenzoni para për gjëra që s’do t’ju duhen këtë dimër. Investoni në këto çizme dhe nxirrni gjithë fundet që keni!

Ndoshta, këtë dimër s'ju duhen fare pantallonat