Ndryshon tërësisht këngëtarja shqiptare, çfarë ka ndodhur me fytyrën e saj? (FOTO) – AlpeGossip
Ndryshon tërësisht këngëtarja shqiptare, çfarë ka ndodhur me fytyrën e saj? (FOTO)

Ndryshon tërësisht këngëtarja shqiptare, çfarë ka ndodhur me fytyrën e saj? (FOTO)

Valbona Mema është një ndër zërat më të spikatur të muzikës popullore shqiptare, kryesisht asaj qytetare tiranase.
E kemi parë në forma dhe mënyra të ndryshme vizuale dhe estetike të ardhur tek publiku, por kohët e fundit mund të themi pa frikë se pamja e saj ka ndryshuar shumë.

Kështu, nga flokët e gjatë që e karakterizonin, në emisione të ndryshme këngëtarja është shfaqur me flokë të prerë shkurt, por edhe pamja e saj ka pësuar transformim.

Vihen re mollëzat më të ngritura, buzët disi më të trasha dhe një tonalitet më i errët i lëkurës.

Të ketë bërë ndërhyrje? Ju arrini ta dalloni lehtësisht transformimin?