NË 2019/ Këto janë 5 filmat horror më të frikshëm që do të shfaqen (VIDEO) – AlpeGossip
NË 2019/ Këto janë 5 filmat horror më të frikshëm që do të shfaqen  (VIDEO)

NË 2019/ Këto janë 5 filmat horror më të frikshëm që do të shfaqen (VIDEO)

Zhaneri i filmave horror, zakonisht nuk është i pëlqyeshëm nga të gjithë, por kurioziteti shtyn shumë ‘guximtarë’ t’i ndjekin.

Më poshtë ju sjellim një listë të filmave horror më të mirë në vitin 2019:

  1. ‘Escape room’

Ky film do t’ju sjellë pas kohën kur ju dhe shoqëria juaj keni pasur shumë zënka.

Premiera e këtij filmi ishte në 4 janar.

  1. ‘The Prodigy’

Kjo është historia ku nëna kupton se djali i saj i vogël është psikopat dhe ka sjellje të frikshme kundrejt të gjithëve.

Premiera e këtij filmi do të jetë në 8 shkurt.

  1. ‘Happy Death Day 2U’

Subjekti i këtij filmi ka në qendër vrasje të njëpasnjëshme, që ndjekin personazhet protagonistë.

Premiera e këtij filmi do të jetë në 14 shkurt.

  1. ‘Us’

‘Një udhëtim brenda dhomës së dikujt’, kështu është përkufizuar ky film horror.

Premiera e këtij filmi do të jetë në 15 mars.

  1. ‘The curse of La Llorona’

Ky film është përkufizuar si një përrallë e frikshme, e bazuar në një legjendë urbane të gruas duke qarë, e cila ndjek 2 fëmijë të vegjël.

Premiera e këtij filmi do të jetë në 19 prill.