NË NATËN E NDËRRIMIT TË VITEVE/ Këto janë 9 modelet më perfekte të flokëve – AlpeGossip
NË NATËN E NDËRRIMIT TË  VITEVE/ Këto janë 9 modelet më perfekte të flokëve

NË NATËN E NDËRRIMIT TË VITEVE/ Këto janë 9 modelet më perfekte të flokëve

Festa e Vitit të Ri është mbrëmja më e rëndësishme e jetës tonë. Të gjithë mundohen të duken sa më bukur dhe t’i përshtaten atmosferës së festave.

Në paraqitjen tonë kanë shumë rëndësi flokët, pasi i japin një pamje tjetër veshjes, prandaj duhet të tregohemi të kujdesshëm kur zgjedhim një model. Gjithashtu mos harroni, detajet janë të rëndësishme. Hidhini një sy modeleve të mëposhtme:

1. Sa më shumë shkëlqim

2. Detajet janë të rëndësishme

3. Kapje në fund

4. Përdorni zbukurime, si përshembull kordele

5. Kaçurrela të fryra

6. Të drejta dhe natyrale

7. Jepini sa më shumë volum

8. Topuz i çrregullt lartë

9. Bisht me onde