NË PRANVERËN E KËTIJ VITI/ Këto janë ngjyrat e pazakonta të flokëve që do të jenë trend – AlpeGossip
NË PRANVERËN E KËTIJ VITI/ Këto janë ngjyrat e pazakonta të flokëve që do të jenë trend

NË PRANVERËN E KËTIJ VITI/ Këto janë ngjyrat e pazakonta të flokëve që do të jenë trend

Stina e dimrit na duket një stinë e zymtë dhe shumica e njerëze nuk kanë aspak dëshirë për të ndryshuar pamje.

E kundërta ndodh me pranverën, e cila është një stinë me ngjyra dhe është koha perfekte për të bërë një ndryshim në pamje

. Kur mendojmë për ndryshimin e pamjes, ngjyra e flokëve është një prej gjërave që na vjen menjëherë në mendje.

Dhe trendet e ngjyrave të pranverës së këtij viti nuk janë aspak të zakonta.

Ngjyrat e flokëve të kësaj stine vijojnë nga ato pastel e deri tek ato më të fortat, si korali. Nëse edhe ju jeni gati për të eksperimentuar, mund të frymëzoheni nga ngjyrat e mëposhtme.