NË PUNË EDHE NË SHKOLLË/ Kjo është çanta që duhet të ketë patjetër çdo femër – AlpeGossip
NË PUNË EDHE NË SHKOLLË/ Kjo është çanta që duhet të ketë patjetër çdo femër

NË PUNË EDHE NË SHKOLLË/ Kjo është çanta që duhet të ketë patjetër çdo femër

Çantat e shpinës janë trendi i këtij sezoni. Veç faktit që ju japin stil dhe kombinojnë me çdo lloj veshje, ato janë shumë të rehatshme.

Mund të zgjidhni një stil sportiv, ose diçka më klasike në varësi të veshjes suaj.

Për të qenë shumë të bindur për zgjedhjen tuaj, merrni një çantë e cila mbahet jo vetëm në shpinë, por edhe në dorë, me dy mbajtëse.