NË VETËM 5 SEKONDA/ Ja si mund ta kuptosh nëse vezët janë të freskëta (VIDEO) - AlpeGossip
NË VETËM 5 SEKONDA/ Ja si mund ta kuptosh nëse vezët janë të freskëta (VIDEO)

NË VETËM 5 SEKONDA/ Ja si mund ta kuptosh nëse vezët janë të freskëta (VIDEO)

Në internet prej kohësh qarkullon një truk fantastik përmes së cilit njerëzit kuptojnë nëse vezët janë të freskëta ose jo. Gjithë ç’duhet të bëni është të merrni një gotë të mbushur gjysmë me ujë dhe të fusni brenda vezën.

Në rast se veza qëndron sipër, atëherë nuk është e freskët, në të kundërt mund t’i konsumoni. Tek vezët e freskëta ndodh që lëngu thahet dhe mbushet me ajër.