NËSE DONI TË KENI FLOKË TË RREGULLT/ Bishti kalit modeli më i preferuar nga vajzat – AlpeGossip
NËSE DONI TË KENI FLOKË TË RREGULLT/ Bishti kalit modeli më i preferuar nga vajzat

NËSE DONI TË KENI FLOKË TË RREGULLT/ Bishti kalit modeli më i preferuar nga vajzat

Kush nuk i ka kapur flokët ndonjëherë me shpejtësi bisht kali? Dashamirëset dhe ndjekëset e hairstyle krijojnë modele te ndryshme por bishti i kalit ne te gjitha variantet e tij është një nder modelet e flokëve për te preferuar nëse dëshironi te keni flokë te rregullt  dhe ne një hap me tendencat e fundit.
Nga bishti i kalit i kapur poshtë tek ai i kapur lart, bishti i kalit i shpupuritur apo elegant për raste me te veçanta.
Çdo njëra mund te provoje një model bisht kali te ndryshëm për te gjetur modelin perfekt. Por nga ana tjetër është vip-at kane treguar se modelet e flokëve shpesh dhe me kënaqësi kane preferuar flokët te kapur bisht kali.
1. Bishti i kalit i kapur poshtë
Te gjitha femrat dine te kapin flokët bisht kali te bute. Te gjitha flokët mblidhen me një llastik te zakonshëm dhe mblidhen poshtë ne zonën e qafës por tendencat e fundit sugjerojnë qe flokët është me mire nëse i mblidhni me fjongo me ngjyra pikërisht si ne vitet 80′. Bishti i kalit i kapur poshtë është modeli me i thjeshte qe mund te realizoni qe te vogla. Por një ide origjinale është te kombinoni një bisht kali dhe një topuz

. Këshilla është te zbukuroni bishtin e kapur lehte me aksesor për flokë te cilat janë ne trend sepse ne ketë mënyrë do ta bëni me stiloze dhe te përshtatshme jo vetëm ne raste casual por edhe ne një cocktail chic party.

Për një look casual realizoni një bisht te kapur shume lehte.

2. Bishti i kalit i kapur lart
Te bëni një bisht kali te kapur shpesh sjell disa shqetësime por vetëm për sa i përket vëmendjes qe ju duhet për te kapur te gjithë flokët pa lënë asnjë tufe t’ju bie.
Bishti i kalit i kapur lart zakonisht është shume i ngushte dhe për ketë arsye ky lloj bishti preferohet me shume te zgjidhet nga femra me flokë kaçurrela te cilat kane nevoje për një model flokësh veçanërisht te rregullt për te mbajtur nen kontroll flokët.
Për ta bere ketë tipologji një model flokësh edhe me stiloze është e mundur ti jepni flokëve me shume volum duke e nisur nga vet bishti.
3. Bishti i kalit Sleek
Bishti i kalit sleek zakonisht është shume i tërhequr lart dhe është modeli me i dashur nga vip-at për rastet e tyre te veçanta dhe një nder dashamirëset e këtij bisht kali është padyshim Kim Kardashian e cila shpesh mban një bisht kali te tille dhe shume te drejte.