NËSE NUK iU ECËN ME LOTARINË AMERIKANE/ Provoni atë për në “Ishullin e Seksit” – AlpeGossip
NËSE NUK iU ECËN ME LOTARINË AMERIKANE/ Provoni atë për në “Ishullin e Seksit”

NËSE NUK iU ECËN ME LOTARINË AMERIKANE/ Provoni atë për në “Ishullin e Seksit”

Nëse nuk u ecën me Lotarinë Amerikane, atëherë mund të provoni të fitoni “lotarinë” për në Ishullin e Seksit.

Sipas organizatorëve, aplikimet për të fituar biletën falas për në “Ishullin e Seksit” janë me mijëra dhe bëhet fjalë për një udhëtim 4-ditor.

Ishulli i Seksit ndodhet në Karaibe dhe një biletë për një udhëtim të tillë zakonisht kushton 5000 euro prandaj të gjithëve do u leverdiste nëse e përfitojnë falas.

Gjatë 4 ditëve pjesëmarrësve u ofrohet alkool pa limit, seks dhe përdorim droge, ndërsa janë vetëm 50 vende të lira.
Në ishull, pas udhëtimit me jaht janë 100 punonjëse seksi, nga dy për çdo turist, por lejohen edhe orgjitë.

I organizuar nga një kompani turizmi kolumbiane, ky eveniment nuk u ka shpëtuar kritikave të shumta për shthurjen totale e megjithatë vazhdon të zhvillohet vit pas viti.

Pjesë e lotarisë mund të bëheni vetëm duke blerë një produkt nga faqja e kësaj kompanie në internet dhe fituesi shpallen me 1 dhjetor.