NËSE SEKSI ËSHTË BËRË MONOTON/ Çfarë është koha të provoni? – AlpeGossip
NËSE SEKSI ËSHTË BËRË MONOTON/ Çfarë është koha të provoni?

NËSE SEKSI ËSHTË BËRË MONOTON/ Çfarë është koha të provoni?

1. Provoni seksin në një vend publik

Domethënë jo ekzaktësisht para syve të njerëzve, por në një vend ku mundësia për t’u kapur me “presh në dorë” (praktikisht) do t’i bëjë gjërat edhe më eksituese.

2. Provoni seksin alla “365 Days”

Nëse pakëz dhembje nuk ju tremb apo ju heq eksitimin, atëhere kjo është diçka që duhet provuar.

3. Provoni seksin anal

Gjithnjë nëse jeni të sigurta, nëse keni masat e duhura mbrojtëse dhe nëse dhemba nuk bëhet e padurueshme.

4. Provoni seksin treshe

Kjo nuk është për amatorët. Por nëse gjeni personine  duhur dhe e negocioni siç duhet, përse jo?

5. Shihni filma porno së bashku

Nëse doni të përmirësoni jetën tuaj seksuale duhet të jeni mendjehapur për preferencat e njëri-tjetrit, për këtë mund t’ju duhet të shihni të tjerët.

6. Lexoni libra erotikë së bashku

Dhe theksoni gjërat që ju pëlqejnë!

7. Masturbohuni bashkë

Nuk do të dini kurrë çfarë doni që t’ju bëjë partneri nëse nuk e zbuloni fillimisht vetë.

Burimi: Women’s Health