NGA BERETAT E CHANELIT TEK…/ Këto janë trendet e aksesorëve për 2019 – AlpeGossip
NGA BERETAT E CHANELIT TEK…/ Këto janë trendet e aksesorëve për 2019

NGA BERETAT E CHANELIT TEK…/ Këto janë trendet e aksesorëve për 2019

Stilistët këtë vit nuk sollën vetëm beretat si aksesore për kokën por edhe një model të ri kapele si Fedora.

Duke pasur parasysh se Chanel dhe Saint Laurent i paraqitën ato në sfilatat e fundit të vjeshtë dimër 2019 ne po fillojmë të mendojmë për të ndryshuar dhe stilin nga bereta në fedora! E nëse të dyja këto lloje nuk janë në stilin tuaj atëhere modeli I ri nga Dior në formën e kovës ndoshta ju prish mendjen.

Përveç kapeleve aksesorë të tjerë ishin syzet e shëndritshme dhe aksesorët me shumë ngjyra. Nuk ju sugjerojmë të blini firma të shtrenjta si këto më sipër me patjetër pasi moda vjen për të gjithë dyqanet. Prisni që në dimrin e 2019 të shihni kudo këto trende!