NGA I PADËSHIRUARI TEK MË SEKSI/ Në shtëpinë e ”BBV” zhvillohet një ndarje çmimesh – AlpeGossip
NGA I PADËSHIRUARI TEK MË SEKSI/ Në shtëpinë e ”BBV” zhvillohet një ndarje çmimesh

NGA I PADËSHIRUARI TEK MË SEKSI/ Në shtëpinë e ”BBV” zhvillohet një ndarje çmimesh

Mbrëmjen e djeshme në shtëpi është zhvilluar një ndarje çmimesh.

Banorët kanë votuar për njëri-tjetrin duke sjellë si rezultat që disa prej tyre të fitojnë disa epitete.

Çmimi i parë iu dha Donaldit si banori më ‘’i padëshiruar’’ në shtëpi.

Ceremonia vazhdoi me vetë Egzonën e cila u cilësua si banorja më ‘’e pafajshme’’.

Të tjera çmime u dhanë për Beniadën si ‘’punëtorja’’ e shtëpisë, Arjolën si më ‘’seksi’’, Einxhel si më ‘’inteligjente’’ dhe për Monikën së cilës Einxhel i dha cmimin ‘’surprizë’’.