NGA JAVA E MODËS NË NEW YORK/ Ka diçka tek kjo ngjyrë që na i ndryshon tërësisht veshjen – AlpeGossip
NGA JAVA E MODËS NË NEW YORK/ Ka diçka tek kjo ngjyrë që na i ndryshon tërësisht veshjen

NGA JAVA E MODËS NË NEW YORK/ Ka diçka tek kjo ngjyrë që na i ndryshon tërësisht veshjen

Nëse ka diçka që do të mbahet mend nga Java e Modës në New York këtë vit, është ngjyra bezhë!

Ka diçka tek kjo ngjyrë që na shndërron krejt veshjen!

Bloger-et i janë kthyer veshjeve bazike dhe gjithçka rrethohet nga tonalitetet e ndryshme të kësaj ngjyre.

Ka diçka tek kjo ngjyrë që na shndërron krejt veshjen!

Të veshura nga koka tek këmbët me bezhë, kjo ngjyrë shndërrohet zyrtarisht në më të famshmen e 2020-ës!

Ka diçka tek kjo ngjyrë që na shndërron krejt veshjen!

Ka diçka tek tonalitetet e tokës që të japin një pamje krejt tjetër.

Ka diçka tek kjo ngjyrë që na shndërron krejt veshjen!

Një pallto ngjyrë kamel, një fund lëkure bezhë, një çantë apo një golf bezhë do t’ju bëjë të dukeni shumë elegante dhe të veshura shtrenjtë.

Ka diçka tek kjo ngjyrë që na shndërron krejt veshjen!

Mbi të gjitha, kujtoni se çfarëdo që vishni në këtë ngjyrë, mund të jetojë gjatë. Bezha s’vdes kurrë!

Ka diçka tek kjo ngjyrë që na shndërron krejt veshjen!