NGA NGJYRAT NEON TEK ATO KRISTAL/ Tendenca e "make up" për vjeshtën 2019 - AlpeGossip
NGA NGJYRAT NEON TEK ATO KRISTAL/ Tendenca e “make up” për vjeshtën  2019

NGA NGJYRAT NEON TEK ATO KRISTAL/ Tendenca e “make up” për vjeshtën 2019

Nga ngjyrat e glamurit , monokromatike të viteve ’70 deri tek nuancat  neoni dhe  kristale, këto ishin tendencat  në “Javën e Modës të New York” për seonin vjeshtë dhe dimër 2019.

Nuk është asgjë më pak se krijuese  dhe tepër praktike për ditët e javës.I merrni në kosiderat përmbledhjen e   tendencave tona. Nuk mund ta mohojm se këtë vit make upo është tepër frymëzuese.