NGA POZICIONI TEK DORA/ Zakonet e këqija në zyrë që jua shkatërrojnë shëndetin – AlpeGossip
NGA POZICIONI TEK DORA/ Zakonet e këqija në zyrë që jua shkatërrojnë shëndetin

NGA POZICIONI TEK DORA/ Zakonet e këqija në zyrë që jua shkatërrojnë shëndetin

Janë disa zakone të këqija në punë, të cilat i bëjnë shumica prej nesh, dhe ndikojnë keq në shëndetin tonë.
Shume shpesh nuk i vini re, por ndërsa jeni në pune merrni pozicione jo korrekte të cilat ndikojnë mbi shëndetin tuaj fizik. Shpesh kjo ndodh sepse dëshirojmë që karriera të ecë më shpejt sesa janë pritjet tona.

Por, bëni kujdes me teprimet sepse edhe nëse do të arrini qëllimet tuaja në punë disa zakone vënë në rrezik shëndetin dhe në fund të fundit nuk ia vlen.

Ja cilat janë zakonet e këqija në punë, të cilat i bëjmë çdo ditë:

Të mos konsumoni mëngjesin

Të qëndroni ulur për disa orë rresht

Një pozicion i gabuar në punë

Të mbështetni fytyrën në duar

Të qëndroni në zyrë ku nuk qarkullon ajri

Të qëndroni këmbë mbi këmbë

Të fërkoni sytë

Të kaloni pushimin e drekës mbi tryezën e punës

Të punoni natën

Të mbani dorën për një kohë të gjate mbi “mouse”

Të ngarkoheni tepër me punë