NGA XHAKETAT TEK JUMPSUT-ET/ 9 stilet që mund ti vishni jo vetëm në punë por dhe nëpër dasma! – AlpeGossip
NGA XHAKETAT TEK JUMPSUT-ET/ 9 stilet që mund ti vishni jo vetëm në punë por dhe nëpër dasma!

NGA XHAKETAT TEK JUMPSUT-ET/ 9 stilet që mund ti vishni jo vetëm në punë por dhe nëpër dasma!

Këtë vit duket se moda është çmendur jo evtëm që rikthehu veshjet e viteve ’80 por mund të kombinoni stile që nuk i kishit imagjniuar kurrë.

Nëse ejni mësur të shihni nëpër dasma fustane klasike dhe ngjyra klishe  për sezonet e ardhshme gjithçka do të ndryshoj.

Erdhi koha vajza që të hiqni dorë nga fustunet e zkonshëm dukei zvendësuar ato me xhaketa,jumpsute të rehatshme dhe fustane me prite lulesh të gjera, gjithashtu dhe n fund me bluze nuk do ishte një ide e keqe.

Shihni 9 copëza veshjesh super “cool” të cilat jo vetëm që mund ti vishni në dasma proe dhe në punë.

AlpeNews.al