NGJYRA DHE SHKËLQIM/ Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me kolegët dhe të afërmit – AlpeGossip
NGJYRA DHE SHKËLQIM/ Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me kolegët dhe të afërmit

NGJYRA DHE SHKËLQIM/ Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me kolegët dhe të afërmit

Kemi folur shumë për veshjet dhe thonjtë që të bëjnë të dukesh një yll për festat, ndaj tani është radha e makeup-it.

Më poshtë, gjen disa super ide të lezetshme për grimin që duhet të vendosësh në darkën  Krishtlindjes apo Vitit të Ri.

Jeshile, si një Grinch seksi

Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me
INSTAGRAM @CLARISSALUNANYC
try{parent.AdformWin36swov8onf8(window)}catch(ex){new Image().src=’https://track.adform.net/serving/jslog/?src=htmlcb&msg=’+encodeURIComponent(”+(ex.stack||ex))}” data-onload=”(function E(a,c){function d(){c?
p.open():p.open(“text/html”,”replace”);n?l.call(p,b):p.write(b);g.__rendered__=!0}var b=a.getAttribute(“data-contents”),g=a.contentWindow,f=g.parent,p=g.document,e=g.setTimeout;try{var l=f.parent&&f.parent.HTMLDocument&&f.parent.HTMLDocument.prototype.write}catch(q){}var n=l&&f.HTMLDocument&&f.HTMLDocument.prototype.write!==l;-1==a.offsetHeight||g.__rendered__||(g.__rendered__=!0,c?d():e(d,0))})(this,false)” style=”padding: 0px; margin: 0px; box-sizing: border-box;”>

E kuqe rubin

Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me

INSTAGRAM @PATRICKTA

Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me

INSTAGRAM @HUNGVANNGO

Sytë e maces

 

 

Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me

INSTAGRAM @NINAPARK

Shkëlqim festash

Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me

INSTAGRAM/@HUNGVANNGO

Sytë prej smeraldi

Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me

INSTAGRAM/@NIKKI_MAKEUP

Xixa dhe vetëm xixa!

Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me

INSTAGRAM/@JESSICAZWU

Pak rozë e ëmbël

Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me

INSTAGRAM/@KATIEJANEHUGHES

Si në vitet ’90

Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me

INSTAGRAM/@NINAPARK

100% e përgatitur për festa

Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me

INSTAGRAM/@ANTHONYHNGUYENMAKEUP

Penel blu

Disa ide makeup-i që të shkëlqesh në darkat festive me