Një nga instrumentët më virtuozë shqiptar martohet së shpejti/ Ja si e propozon ai ….. – AlpeGossip
Një nga instrumentët më virtuozë shqiptar martohet së shpejti/ Ja si e propozon ai …..

Një nga instrumentët më virtuozë shqiptar martohet së shpejti/ Ja si e propozon ai …..

Është një nga instrumentët më virtuozë shqiptar, por gjithmonë kemi ditur shumë pak rreth jetës së violinistit Olen Çezari.
Këtë herë i ftuar tek “Rudina” ai ka treguar më në fund se është lumturisht I lidhur. Madje në një foto të publikuar gjatë emisionit ai tregoi edhe se tashmë janë fejuar. “Fotoja, është bërë gjatë një udhëtimi në Shangai.

Aty i kam dhënë unazën dhe përderisa ajo e pranoi atë besoj se më ka pranuar edhe mua. Tani vetëm dasma ka ngelur”, -ka përfunduar ai. Kështu që mesa duket së shpejti do të kemi dasëm.