NJË ZARF I KUQ/ “Big Brother” merr këtë vendim për VIP-at: Për secilin banor… – AlpeGossip
NJË ZARF I KUQ/ “Big Brother” merr këtë vendim për VIP-at: Për secilin banor…

NJË ZARF I KUQ/ “Big Brother” merr këtë vendim për VIP-at: Për secilin banor…

Në shtëpinë e të dënuarve në “Big Brother VIP” ka ardhur një zarf i kuq, i cili është hapur dhe lexuar nga Paloma.

“Kanë kaluar disa ditë nga bashkëjetesa juaj në shtëpinë më të famshme në Shqipëri. Keni pasur kohë të njiheni më mirë dhe për të kaluar lidhje të afërta me njëri-tjetrin. Ka ardhur momenti për të bërë një bilanc se cili është mendimi që keni për gjithsecilin aty brenda. Secili prej jush do të thirret në dhomën e rrëfimit, ku do të gjeni një letër me disa përcaktime. Do t’iu kërkohet që për secilin banor të zgjidhni një mbiemër që ju mendoni se e identifikon”, shkruhet në zarf.

Kujtojmë se të dënuarit në “Big Brother VIP” janë Fifi, Paloma, Iliri dhe Arditi, të cilët kanë thyer disa rregulla.