Nuancat e kokosit në flokë/ Ngjyra që do jetë trendi i vjeshtës – AlpeGossip
Nuancat e kokosit në flokë/  Ngjyra që do jetë trendi i vjeshtës

Nuancat e kokosit në flokë/ Ngjyra që do jetë trendi i vjeshtës

Trendi i ri i ngjyrosjes së flokëve, përkatësisht nuanca e ashtuquajtur e kokosit të pjekur është si “hit” i vjeshtës që po vjen. Ky trend sjell freski të përsosur për zeshkanet, pa u lodhur shumë.
Tashmë që vjeshta ka trokitur, duhet të mendojmë jo vetëm për ndryshimin e garderobës, por edhe për ngjyrën e flokëve, të cilën duhet ta përshtatim në formën më të mirë.

Zeshkane kushtoni kujdes, sepse po ju prezantojmë edhe një trend shumë të bukur për nuancën e flokëve, të cilën duhet ta provoni sa më parë.

Trendi i ri i ngjyrosjes së flokëve, përkatësisht nuanca e ashtuquajtur e kokosit të pjekur është si “hit” i vjeshtës që po vjen. Ky trend sjell freski të përsosur për zeshkanet, pa u lodhur shumë.

Nuanca e ngjyrës së flokëve për këtë vjeshtë
Pikërisht, fjala është për variantin modern të trendit ombre, i cili ju lejon që ta mbani tamam rrënjën dhe vetvetiu lehtëson mbajtjen e ngjyrës gjatë kohës së vjeshtës.