NUK DALIN KURRË NGA MODA/ 8 trendet Britanike për sezonin e pranverës 2019 – AlpeGossip
NUK DALIN KURRË NGA MODA/ 8 trendet Britanike për sezonin e pranverës 2019

NUK DALIN KURRË NGA MODA/ 8 trendet Britanike për sezonin e pranverës 2019

Nëse je duke menduar cilat janë trendet pa kohë, në mënyrë që ti kesh gjithmonë në gardërobë dhe sigurisht  Londra është qyteti që mban rekordin.

Është një pyetje që stilistët e modës e bëjnë gjithmonë në fakt  por nëse një stil ikën dhe një tjetër vjen ka disa trende të cilat janë pa kohë.

Duke e kosideruar stilin Britanik  si shpirtin e e garderboës ne ju njohim me trendet që do i shohim në pranverë-verë 2019.