NUK DUROJNË DOT/ Shenjat më të dobëta të horoskopit janë… – AlpeGossip
NUK DUROJNË DOT/ Shenjat më të dobëta të horoskopit janë…

NUK DUROJNË DOT/ Shenjat më të dobëta të horoskopit janë…

Janë aq të ndjeshëm, sa nuk durojnë dot asnjë padrejtësi.E kanë të pamundur t’i marrin gjërat me pozitivitet dhe qajnë për çdo gjë.

Peshqit

Nëse do kishin mundësi do qanin për çdo emocion, të mirë, apo të keq që do ndjenin. Peshqit janë shumë të ndjeshëm dhe pdo gjë e përjetojnë në mënyrën më të keqe të mundshme.

Binjakët

Një binjak nuk e lëndon dot dikë tjetër në mënyrë arrogante dhe shpeshherë bëhet keq kur të tjerët abuzojnë me mirësinë e tyre.

Gaforrja

Gaforrja është shenja më e ndjeshme e horoskopit. Të lindurit në këtë shenjë preken shumë shpejt për çdo gjë që u ndodh në jetë.Një gaforre nuk mund të përballojë dot presionin dhe atmosferën armiqësore.