PAMJET/ Ja ç’ndodh nëse nuk i lajmë duart për 30 sekonda – AlpeGossip
PAMJET/ Ja ç’ndodh nëse nuk i lajmë duart për 30 sekonda

PAMJET/ Ja ç’ndodh nëse nuk i lajmë duart për 30 sekonda

Kohët e fundit janë bërë  virale shumë metoda për të larë duart për më shumë se 20 sekonda. Që nga këngët e deri te lojërat, këto metoda tregojnë që ky process është vërtetë i rëndësishëm.

Disa foto të bëra me rreze ultra-violetë tregojnë se pse larja e duarëve duhet vërtetë të zgjasë aq dhe çfarë ndodh kur kjo nuk respektohet.

Ngjyra blu tregon praninë e papastërtive të ndryshme dhe fotot shfaqen pasi janë larë për 5 sekonda deri në 30.