“Nuk e kam të LEHTË të jetoj në ZVICËR”/ Ish-prezantuesja Floriana Garo shprehet për jetën e re – AlpeGossip
“Nuk e kam të LEHTË të jetoj në ZVICËR”/ Ish-prezantuesja Floriana Garo shprehet për jetën e re

“Nuk e kam të LEHTË të jetoj në ZVICËR”/ Ish-prezantuesja Floriana Garo shprehet për jetën e re

Në një video live ishte sot me ne në KafeIN Florjana Garo, e cila na tregoi për jetën e saj ne Zvicër . Ajo u shpreh se Zvicra ishte vendi i duhur për të rritur vajzën e saj dhe se do te vinte së shpejti ne Tiranë.

Por, për sa i përket jetës në Zvicër Florjana tha se nuk ishte aq rehat siç duket nëpër intervista, kjo për shkak të mospërshtatjes me kulturën dhe njerëzit atje . U shpreh gjithashtu se duhet shumë guxim dhe vendosmëri për sfidat e përditshme të jetës.

Për sa i përket jetës bashkëshortore ajo tha se ishte shumë e lumtur dhe se babai i vajzës është jurist dhe jo personazh publik.