“NUK E MENDOJA QË DO KTHEHESHA NGA AFRIKA…”/ Einxhel: Marrëdhënia ime me televizionin është toksike – AlpeGossip
“NUK E MENDOJA QË DO KTHEHESHA NGA AFRIKA…”/ Einxhel: Marrëdhënia ime me televizionin është toksike

“NUK E MENDOJA QË DO KTHEHESHA NGA AFRIKA…”/ Einxhel: Marrëdhënia ime me televizionin është toksike

Einxhel Shkira është një emër i njohur për botën e televizionit dhe spektaklit.

Për një periudhë kohe ajo ishte larguar nga ekrani dhe për këtë arsye zgjodhi t’i sqaronte banorëve motivet e kësaj shkëputjeje.

“Unë me TV kam një marrëdhënie toksike. Pra nuk më përmbush, e lë dhe vjen më kap prap. Isha në Afrikë dhe as që e mendoja që do rikthehesha prap“,- tha Einxhel për Monikën.

Einxhel tregoi se gjatë eksperiencave në media ka patur disa periudha kur është ndjerë e paragjykuar nga publiku.

“Kur njerëzit nuk bëjnë asgjë por thjesht provokojnë me trupin dhe pamjen e tyre, normalisht që nuk do jesh asgjë tjetër veçse një ‘pjeshkë’ më shumë. Duhet t’i tregosh të tjerëve që t’i di të bësh diçka“,- shtoi ajo.