Nuk është kapuçino dhe briosh/ Fiori Dardha tregon mëngjesin perfekt pas pushimeve (FOTO) – AlpeGossip
Nuk është kapuçino dhe briosh/ Fiori Dardha tregon mëngjesin perfekt pas pushimeve (FOTO)

Nuk është kapuçino dhe briosh/ Fiori Dardha tregon mëngjesin perfekt pas pushimeve (FOTO)

Pushimet e verës janë periudha kur shumica prej nesh shtojnë në peshë për shkak të mungesës së aktivitetit apo tolerimit në konsumimin e ushqimeve kalorike.

Kthimi në rutinën e përditshme është gjithmonë i vështirë dhe për më tepër të vret ndërgjegjia për peshën e shtuar . Gazetarja Fiori Dardha i ka mbyllur pushimet e saj, dhe ka menduar që të konsumojë një mëngjes të lehtë tradicional, siç është trahanaja.