“NUK IU BËN AS VESHJA, AS MAKE-UPI, NËSE NUK PASTRONI”/ Valbona ankohet për pastërtinë: Vetëm flet… – AlpeGossip
“NUK IU BËN AS VESHJA, AS MAKE-UPI, NËSE NUK PASTRONI”/ Valbona ankohet për pastërtinë: Vetëm flet…

“NUK IU BËN AS VESHJA, AS MAKE-UPI, NËSE NUK PASTRONI”/ Valbona ankohet për pastërtinë: Vetëm flet…

Punët e shtëpisë janë bërë shkak për një debat mes këngëtares Valbona Mema dhe tenorit Armaldo Kllogjeri. Armlado është lideri i kësaj jave, i zgjedhur nga banorët e shtëpisë BBV2.
Valbona është ankuar tek lideri Armaldo se shtëpia është e pisët dhe se atë nuk e ndihmoi askush në kuzhinë për të vendosur ushqimet në frigorifer.

Valbona: Zemër nuk të bën as make-up, as vëshja, as maskat, as kordelet nëse ti jeton në një familje që nuk kotribuon fare, por vetëm flet dhe ngacmon.

Ne vërtet jemi në një lojë, por primare është mirëmbajtja, pastërtia është kryesorja.