“NUK JAM SI SINDI”/ Pa puthjeve dhe ngacmimeve, Murati bëhet xheloz për Olën: Çfarë është kjo bluze… – AlpeGossip
“NUK JAM SI SINDI”/ Pa puthjeve dhe ngacmimeve, Murati bëhet xheloz për Olën: Çfarë është kjo bluze…

“NUK JAM SI SINDI”/ Pa puthjeve dhe ngacmimeve, Murati bëhet xheloz për Olën: Çfarë është kjo bluze…

Murati është shtrirë në takimin me Olën dhe kanë shijuar njëri tjetrin.

Teksa po flisnin, Murati komentoi bluzen e hapur të Olës ndërsa ajo u shpreh se i pëlqen kjo xhelozi.

Ndërsa më pas e pyeti për reagimet e ashpra dhe Ola krahasoi veten me Sindin.

Murati: Çfarë është kjo kaq e hapur?

Ola: Këtu po shfaq xhelozinë tënde, por më pëlqen.

Murati: Ola ti je shumë e egër kur bëhet një diskutim apo je e qetë?

Ola: Si Sindi nuk jam. Ajo është treguar e ashpër në diskutim.

Murati: Po në lidhje si je?

Ola: Kam qenë në lidhje dy herë, njëra 3, tjetra 2.