NUK KA HUMOR ? Këto janë arsyet e vërteta pse partneri juaj nuk dëshiron të bëjë seks – AlpeGossip
NUK KA HUMOR ? Këto janë arsyet e vërteta pse partneri juaj nuk dëshiron të bëjë seks

NUK KA HUMOR ? Këto janë arsyet e vërteta pse partneri juaj nuk dëshiron të bëjë seks

Nëse partneri juaj është rrallë në humor për të kryer seks, atëherë diçka nuk po shkon ashtu si duhet.

Këto janë disa “fajtorë” të mundshëm:

1. Problemet financiare

Duke kosnsideruar se paratë janë shkaktari kryesor në një ndarje, nuk është aspak një surprizë që problemet financiare mund të shkaktojnë çarje edhe mes një çifti harmonik.

2. Shpërqendrim dixhital

Në ditët e sotme është tepër e vështirë të ulesh në kolltuk, që të shohësh TV me partnerin tuaj, apo të dalësh për drekë në një restorant, pa hedhur sytë nga telefoni juaj çdo 5 minuta. Dhe kjo me siguri arrin të hyj mes romanticitetit të një çifti.

3. Ndryshimi në peshë

Një humbje ose fitim në peshë, mund të ndryshojnë marrëdhënien e disa partnerëve. Studiuesit thonë se një person i cili fiton peshë, arrin të fitojë vetëbesim.

4. Ndiheni të “shkëputur” nga njëri-tjetri

Nëse ju dhe partneri juaj nuk keni pasur kohë të rilidheni periudhë kohore, ju mund të ndiheni paksa të shkëputur nga njëri-tjetri në mënyrë fizike dhe emocionale. Rekomandohet se nëse ndodh kështu, flisni me partnerët tuaj dhe bëjini të ditur se jeni aty për atë dhe se e doni shumë.

5. Tension në një lidhje

Ngado qe vjen një konflikt, qoftë duke pasur një debat për të ngritur çorapet nga toka, ose mënyrë aspak e këndshme që ajo është e veshur, mund të shkaktojë një zënkë midis çifteve. Çdo lloj tensioni që krijohet nga hiç gjë është “fundi” i seksit.

6. Seksi nuk është i preferuari tyre

Ndonjëherë njerëzit janë pak tekanjoz në preferencat e tyre në shtrat. Ndonjëherë ndodh që nuk pëlqejnë të njëjtën gjë si dhe partneri dhe kjo mund të shkaktojë probleme, deri në ndarje./