Nuk ka më shpresë! Brad Pitt merr vendimin që do të mërzisë shumë femra (FOTO) – AlpeGossip
Nuk ka më shpresë! Brad Pitt merr vendimin që do të mërzisë shumë femra (FOTO)

Nuk ka më shpresë! Brad Pitt merr vendimin që do të mërzisë shumë femra (FOTO)

Brad Pitt dhe Angelina Jolie ishin një ndër çiftet më të dashur për publikun në të gjithë botën. Divorci i tyre i ka shokur të gjithë fansat e tyre.

Aktori Pitt nuk e ka përjetur mirë ndarjen dhe pati probleme të shumta por kohët e fundit sipas “The Sun” ai ka bërë ndryshimë të mëdha duke lënë alkolin dhe duke iu përkushtuar vetes. Ai kalon më shumë kohë me miqtë dhe merret me punë në shtëpinë e tij duke u kujdesur për kopshtin dhe mirëmbajtjen e hapsirës së saj.

“The Sun” gjithashtu shkruan se ai ka marrë një vendim që do të mërzisë shumë femra, të cilat kanë menduar se mund të fillojnë diçka me të kur ai është ndarë. Por aktori ka vendosur që të mos ketë asnjë femër për krah dhe po mundohet të harrojë ish-bashkëshorten. Ai është shprehur se asnjë femër tjetër në jetën e tij nuk do ta zëvendësojë Jolie-n sepse nuk ka dashur kurrë dikë aq shumë sa ajo.