“NUK KE BËRË KOMPROMISE ME…”/ Zbulohet çfarë e lidh Ermiona Lekbellon me Albërie Hadërgjonajn – AlpeGossip
“NUK KE BËRË KOMPROMISE ME…”/ Zbulohet çfarë e lidh Ermiona Lekbellon me Albërie Hadërgjonajn

“NUK KE BËRË KOMPROMISE ME…”/ Zbulohet çfarë e lidh Ermiona Lekbellon me Albërie Hadërgjonajn

Ermiona Lekbello mori mbështetje të madhe nga publiku, por edhe nga personazhe të njohur, mes tyre Albërie Hadërgjonaj.

Zbulohet çfarë e lidh Ermiona Lekbellon me Albërie

“Njerëzit e vërtetë nuk i duam! O Jona, o bish, o je ti feministë o s’ka njeri në këtë shoqëri sepse të njoh mirë. Ti kurrë nuk ke bërë kompromise me të padrejtën! Fitove zemrat e shumë njerëzve dhe kjo është fitore! Të dua”, ka shkruar Albërija.

Zbulohet çfarë e lidh Ermiona Lekbellon me Albërie

Ermiona dhe Albërija kanë qenë kunata. Ermiona ka qenë e martuar me vëllain e ish-bashkëshortit të Albëries, sipërmarrësit nga Deçani – Mentor Hadërgjonaj.

Zbulohet çfarë e lidh Ermiona Lekbellon me Albërie

Zbulohet çfarë e lidh Ermiona Lekbellon me Albërie

Zbulohet çfarë e lidh Ermiona Lekbellon me Albërie