NUK PËRMBAHET ANA 1 E “PËR´PUTHEN”/ Pas Rinianit, zhvesh edhe Andin në kërcimin erotik (FOTOT) – AlpeGossip
NUK PËRMBAHET ANA 1 E “PËR´PUTHEN”/ Pas Rinianit, zhvesh edhe Andin në kërcimin erotik (FOTOT)

NUK PËRMBAHET ANA 1 E “PËR´PUTHEN”/ Pas Rinianit, zhvesh edhe Andin në kërcimin erotik (FOTOT)

Ana, e cila është rikthyer në Për’puthen për rolin e moderatores duke sfiduar meshkujt në studio

Pas Rinianit, ishte Andi që dhuroi një kërcim erotik, ndërsa vajzat që kanë pasur takim me të, Antonela dhe Jasemina kalonin bluzen sa tek njëra dhe tjetra.

Ndërsa kishte momente që përpiqeshin të mbyllnin sytë, por e shijuan në maksimum kërcimin.