“OUU, VISHU SE NA MYTE”/ Komenti epik i Luizit kur sfilon Jori (VIDEO) – AlpeGossip
“OUU, VISHU SE NA MYTE”/ Komenti epik i Luizit kur sfilon Jori (VIDEO)

“OUU, VISHU SE NA MYTE”/ Komenti epik i Luizit kur sfilon Jori (VIDEO)

Juria e vendosur në qendër të living, priti sfilatën dhe pozimet e secilit banorë.

Me muzikë në sfond, Dea Mishel ishte banorja e parë që hapi këtë kompeticion, e më pas një e nga një, të gjithë banorët e tjerë kryen sfilatën e tyre.

Më pas të vendosur në rresht të gjithë së bashku, ata sfiluan dhe kërcyen për jurinë e Miss & Mister Big Brother.

VIDEO