NXITONI GOCA! 8 blerje të zgjuara luksoze që do t’i keni përgjithmonë – AlpeGossip
NXITONI GOCA! 8 blerje të zgjuara luksoze që do t’i keni përgjithmonë

NXITONI GOCA! 8 blerje të zgjuara luksoze që do t’i keni përgjithmonë

Janë disa elementë në veshje për të cilat nuk ja vlen të shpenzosh shumë, ashtu siç janë disa të tjera që mund t’i konsideroni investim pasi do të qëndrojnë shumë gjatë me ju.

Për çfarë blerjesh të shtrenjta e kemi fjalën? Për ato që s’njohin trende, kohë dhe as stil. Elementë të cilat kanë fuqinë të ndryshojnë komplet pamjen tuaj, edhe nëse përpjekjet kanë qenë minimale.

1. Një pallto e mirë

8 blerje të zgjuara luksoze që do t'i keni përgjithmonë

2. Një palë taka të rehatshme, fine dhe klasike!

8 blerje të zgjuara luksoze që do t'i keni përgjithmonë

3. Një triko ndryshe nga gjithë trikot e tjera që keni në garderobë

8 blerje të zgjuara luksoze që do t'i keni përgjithmonë

4. Një palë çizme të mira janë MUST

8 blerje të zgjuara luksoze që do t'i keni përgjithmonë

5. Bizhutë! Sa shpenzoni në shumë të lira, investoni në gjera që vlejnë.

8 blerje të zgjuara luksoze që do t'i keni përgjithmonë

6. Kambalet që s’njohin shi, vite dhe as rrugë.

8 blerje të zgjuara luksoze që do t'i keni përgjithmonë

7. Një çantë të pakohë.

8 blerje të zgjuara luksoze që do t'i keni përgjithmonë

8. Një shall i mirë kashmiri

8 blerje të zgjuara luksoze që do t'i keni përgjithmonë

Burimi: Who What Wear